Fashion

Herfst/Winter 2022-2023: 6 trendy prints

pexels-cottonbro-5895054

Nu de winter nadert, worden de temperaturen koeler en hebben onze kinderen een seizoensgarderobe nodig. Maar voordat u naar uw favoriete winkels gaat, wat dacht u van een blik op de laatste modetrends? Spring In't Veld onthult de meest modieuze prints voor het herfst/winter seizoen 2022-2023.

Cheques, alle maten  

Tijdloos en elegant, de retro look is een subtiele mix van ouderwetse elementen en moderne accenten. Dit jaar zijn vintage patronen weer in de mode.  

Ben je op zoek naar leuke seizoensoutfits voor je baby? U kunt rekenen op de natuurlijke charme van ruitjesprints. Hoe groot ze ook zijn, ze zullen het uiterlijk van uw kleine protégé sublimeren. Gingham of geruit, jij beslist!  

Het houndstooth patroon

De houndstooth print was een echte ster in de jaren 1950, maar bleef enkele decennia in de schaduw. Vandaag is het terug van weggeweest, vooral in de kinderafdeling. Schattig retro, het brengt een vleugje chic in de garderobe van onze kinderen.  

Maar let op: u combineert het best met moderne stukken, voor een look die helemaal bij de tijd is. Qua kleuren heb je keuze te over! Rood, grijs of zwart-wit, laat je kleintje zijn persoonlijkheid uitdrukken!  

Kleine en grote bloemenprints  

Denkt u dat bloemmotieven alleen in de lente of de zomer kunnen worden gedragen? Denk nog eens na: aan het eind van het jaar zijn bloemen nog steeds in de mode!  

Natuurlijk kunt u zich laten verleiden door het frisse en delicate Liberty-patroon. Maar je moet weten dat er ook andere bloemmotieven op de rode loper zijn... Waarom ga je niet voor grote bloemenprints? Ze geven de stijl van je kleintje een vleugje lef en karakter!

Monogrammen uit de jaren 1990 en 2000

Sinds enige tijd zien we een sterke terugkeer van de trends van 1990/2000. Met strasstenen, een totale denimlook of flitsende scrunchies, sommige cultstukken en accessoires komen uit de oude garderobes. Onder de must-haves is de print met monogram een hit.  

Psychedelische en unieke vormen, originele en opvallende kleuren, dat zijn de troeven van dit populaire patroon. Adopteer het zonder aarzeling dit jaar!

Dierenprint, leuk en in het klein

Het succes van dierenprint is niet nieuw. Lang beschouwd als smakeloos, zijn panter-, luipaard- of pythonprints overal. Tegenwoordig omarmen zelfs jonge kinderen ze.

Deze prints zijn verkrijgbaar in poederroze, metallic of mintgroen. Het is de perfecte manier om een vleugje plezier toe te voegen aan de outfit van uw kind!

Strepen, vooral het matrozenpatroon  

Na stippen, bloemen en ruiten komen ook gestreepte prints aan bod. Dit jaar worden ze op allerlei manieren herzien, en passen ze zich aan alle looks aan. Of uw kind nu gewend is zich te kleden in klassieke, sportieve of meisjesmode, het zal de zeggingskracht van strepen waarderen.

Verticaal of horizontaal, gekleurd of sober, breed of dun, alles is mogelijk. Maar zoals vaak het geval is, springt één gestreept patroon eruit: de matrozenprint. Voor meisjes of jongens, het blijft een tijdloze klassieker, zelfs tijdens het koude seizoen van het jaar.  

Als het gaat om eigenwaarde en zelfbevestiging, maar ook om relaties met anderen, is kinderkleding belangrijk. Wilt u uw kind helpen om aan de top van de modetrend te staan? Aarzel niet om de trendy prints voor herfst/winter 2022-2023 te adopteren!