Spellen / Speelgoed

Perplexus: Labyrinth op de tovenaarsschool

perplexus HP titre

De Harry Potter Perplexus combineert de magie van de tovenaarsschool met de magie van de Perplexus bolvormige doolhoven! 

 

perplexus HP titre

 

Als je een perplexus ziet, heb je maar één verlangen... om het in de hand te nemen, het te manipuleren en de nieuwsgierigheid te bevredigen die in je opkomt: "Maar wat is dat?

De Harry Potter Perplexus maakt deel uit van een veel breder assortiment dat een hele reeks van bolvormige labyrinten omvat, variërend van eenvoudig tot ronduit verdraaid.

 

Perplexus

 

Het basisprincipe kan niet eenvoudiger: in een doorzichtige bol bevindt zich een 3D-labyrint waarin je een knikker moet verplaatsen. Het wordt een labyrint genoemd, ook al is het pad lineair en is het (normaal gesproken) niet mogelijk om te verdwalen. Maar ondanks alles voelen we ons soms verloren, met onze bol in de hand, de nummers volgend die discreet op het pad zijn aangegeven: "Ik ben bij nummer 33 en ik kan nummer 34 niet vinden". We draaien. Langzaam. Om de bal niet te laten vallen. We draaien en keren en vinden de 34... "Maar hoe krijg ik de bal daar". We proberen en patatras de bal gaat uit de baan en er zit niets anders op dan opnieuw te beginnen.

 

perplexus HP détail
perplexus HP gros plan

 

De Harry Potter perplexus is waarschijnlijk een van de meest toegankelijke van de reeks. En behalve zijn toegankelijkheid zal het de fans van de salie bekoren met zijn magische design. De baan is tweekleurig, goud en zilver met glitters en bij de bol hoort een mooie voet waarmee uw Perplexus heel mooi op een plank, een salontafel of een vensterbank kan staan. 

 

perplexus HP

 

Als je een perplexus in huis haalt, wil iedereen het proberen! Dus waarom een kleine familie-uitdaging? Wie kan als eerste het doolhof verslaan? Beproef om de beurt je geluk en houd bij welk nummer je hebt bereikt. Het doel is om het familielid te zijn die het verst komt. En als je aan het eind komt, kun je de stopwatch pakken en het tegen de klok spelen. 

We vonden

  • Originaliteit
  • Ontwerp
  • Moeilijk, maar niet te moeilijk

We vonden minder

  • Je kunt het niet loslaten

 

perplexus HP boite

 

Datasheet

Leeftijd: 6 jaar

Aantal spelers: 1

Ontwerper: Michael McGinnis

Uitgever: Spin Master

Foto's/afbeeldingen (c) Spin Master