Spring in 't Veld, de gids voor het gezin en voor kinderen in België

Zazie op zondag

Gepubliceerd op 26/09/2017 Gepost door FB
Zazie

Het nieuwe cultuurseizoen is ondertussen van start gegaan, ook voor de jongsten onder ons. Het Antwerpse Cinema Zuid pakt uit met Zazie op Zondag. Eén zondag per maand stelt het cultuurhuis zijn deuren open voor jonge filmliefhebbers. Er worden telkens twee originele films uitgekozen voor het hele gezin. Hiervoor worden beide cinemazalen omgetoverd tot een megakinderparadijs dat je deelt met andere gekke beestjes, avontuurlijke dieren, stoere jongens en meisjes op het grote scherm. Ben je te groot voor de film in de ene zaal, dan kan de film in de andere zaal jou vast en zeker bekoren. Het programma voorziet voor elk wat wils!

Blij weerzien

De eerste maanden beloven een spetterend weerzien te worden met een aantal reeds bekende helden. Ze komen met een nieuwe film aanzetten of bestormen na hun succes op tv nu ook het grote scherm. Denk maar aan Solan & Ludwig, Rintje en Woezel en Pip! Voor de iets oudere kinderen zijn er ook een paar mooie fictiefilms uit België en Nederland zoals Cloudboy, Isra en het Magische Boek en Uilenbal. En natuurlijk mogen ook de kortfilms niet ontbreken. Speciaal voor de liefhebbers van kortfilms is er de compilatie Draken en Deuntjes! 

Er is er een jarig

Ben je jarig en wil je dat graag met je vriendjes vieren in Cinema Zuid? Ook dat kan! Neem contact op met de organisatie van Zazie op Zondag (els.brans@cinemazuid.be of 03 242 93 57) en zij organiseren voor jou een heus verjaardagsfeest tijdens de film. In de filmzaal word je gekroond en getroond. En natuurlijk kunnen alle feestgangers smullen van een smakelijke verrassing! 

Praktische info

Op de website van Cinema Zuid vind je een overzicht van het programma voor Zazie op Zondag. Je kan hier ook je tickets kopen. Volwassenen betalen 5 euro, kinderen 3 euro. 

De volgende editie gaat door op zondag 22 oktober. Dan staan "Rintje" en "Draken en Deuntjes" op het programma.

Wij wensen jullie veel filmplezier! 

Andere artikels In de rubriek Verjaardag

verjaardagsfeestjes

Een onvergetelijk verjaardagsfeestje

Een verjaardagsfeestje op een originele locatie, dat betekent dolle pret voor je jarige spruit en zijn vriendjes. Wij delen onze favoriete plekjes!

Lees meer
Verjaardagsfeestje

Originele verjaardagsfeestjes

Voor een kind is zijn of haar verjaardag een dag om een heel jaar lang naar uit te kijken. Met origineel feestje maak je die dag nog specialer!

Lees meer
Lees ook