Verjaardag
Familie uitjes

Verjaardag : goede plaatsen om buitenshuis te vieren

Verjaardag : goede plaatsen om buitenshuis te vieren

Wilt u uw kind een verjaardagsfeestje geven dat anders is dan anders ? Hier zijn enkele goede adressen om het evenement elders dan thuis te vieren! Wij hebben voor u plaatsen uitgekozen die soms speels en leerzaam zijn, soms puur amusement ; aan u om uit de lijst te kiezen, veel leesplezier !

 

Western City Ranch (Chaudfontaine)

In een sfeer die doet denken aan de beste westernfilms van enkele decennia geleden, zal uw kind op zijn verjaardagsfeestje het leven van een cowboy ontdekken ! Activiteiten, spelletjes, springkastelen en nog veel meer ; allemaal in het hart van een dorp dat ruikt naar de verovering van het Westen.

Het grote pluspunt : de mogelijkheid om ter plaatse te blijven als u dat wenst !

Meer info :

Rue du Bois de la Grue, 2
4050 Chaudfontaine

+32 / 04 365 54 61

+32 / 04 365 54 61

[email protected]

http://www.western-city.be

 

Zouplaboum ( Beauraing )

Kom samen met uw kinderen en hun vriendjes genieten van een overdekte speeltuin ! Zouplaboum is een plek waar je spelletjes voor alle leeftijden vindt, op drie verschillende niveaus. Je kunt ook je eigen verjaardagstaart meenemen (maar zorg wel voor wegwerpservies !) of ter plekke een ijstaart uitzoeken.

Het pluspunt : downloadbare uitnodigingskaarten rechtstreeks op de website.

Meer info :

Rue de Rochefort, 230

5570 BEAURAING

+32 / 04 76 46 39 07

[email protected]

http://www.zouplaboum.be

 

Sparkoh ! ( Frameries )

Al meer dan twintig jaar bekend onder de beroemde naam "PASS", heeft deze plaats vol geschiedenis niets van zijn troeven verloren. Tussen verleden, heden en toekomst, neem het verjaardagsfeestje van uw kind mee naar nieuwe wetenschappelijke avonturen ! Samen met zijn vriendjes kan hij op een speelse en recreatieve manier de wetenschap ontdekken, waardoor zijn verjaardagsfeestje onvergetelijk wordt.

Het pluspunt : de speelse en wetenschappelijke kant.

Meer info :

Rue de Mons, 3

7080 Frameries

+32 / 65 61 21 60

+32 / 497 97 34 69

[email protected]

https://sparkoh.be/

 

Au château magique ( Limal )

Dompel uw kinderen en hun gasten onder in een magisch en gevarieerd universum vol avontuur. Met talrijke structuren en activiteiten voor alle leeftijden, biedt het Château van Limal u de mogelijkheid om een zaal voor 25 kinderen te reserveren (het kasteel heeft er vier) of zelfs de hele structuur te privatiseren !

Het pluspunt : een verjaardagstaart en onbeperkte grenadine zijn inbegrepen in de huurprijs.

Meer info :

Rue des prés, 31

1300 Limal

+32 / 10 41 59 58

[email protected]

http://www.auchateaumagique.be

 

Le Monde Sauvage (Aywaille)

Volle kracht vooruit naar de ontdekking van dieren ! Met een in de loop der jaren verworven reputatie heeft de Monde Sauvage d'Aywaille niets te benijden van de grootste dierenparken. Met zijn vele diersoorten en zijn leuke en leerzame activiteiten zal het zonder probleem een verjaardagsfeestje voor uw kind kunnen organiseren ! Geniet samen van de shows, activiteiten en safari's om de verjaardag van uw kind tot een onvergetelijke ervaring te maken !

Het pluspunt : de dieren en de activiteiten rondom hen, die het kind bewust maken van de verscheidenheid van het leven dat hem omringt.

Meer info :

Fange de Deigné, 3

4920 Aywaille

+32 / 04 36 09 07 0

[email protected]

http://mondesauvage.be