Drie om te doen
Spellen / Speelgoed
Familie uitjes

Lasergame: een leuke activiteit voor jong en oud

pexels-laserblast-laser-tag-equipment-3869084

Houden uw kinderen van schietspelletjes, avant-gardistische sferen en spanning? We hebben een uitstekend idee voor een uitje: het Lasergame. Met vrienden of familie, deze leuke. Met deze leuke vrijetijdsactiviteit kunt u plezier, sport en ontsnapping combineren. Spring in't Veld vertelt u meer!

Hoe speel je Laser Game, en vanaf welke leeftijd?

Als je een jong kind hebt, heb je waarschijnlijk al gehoord van Laser Game. Het is een simulatiespel, waarbij tegen andere spelers wordt gestreden om een maximumscore van punten.

Door een uitgestrekt doolhof moet elke deelnemer zijn tegenstanders met een futuristisch laserpistool. Als ze goed mikken, werkt een monitor hun score bij. Het pistool en de sensoren van de getroffen speler zijn enkele seconden uitgeschakeld. Dit geeft de speler de tijd om een effectievere speltactiek te ontwikkelen. Maar pas op: je moet ook de schoten!

Over het algemeen duurt een spelletje Lasergame ongeveer twintig minuten. Afhankelijk van uw voorkeuren kun je kiezen tussen verschillende spelmodi. Je kunt individueel of als team spelen.

U kunt spelen zoals u wilt, met de garantie van een onvergetelijk moment. Vuurwerk, speciale effecten speciale effecten, doolhoven en allerlei vallen, is dit de kans om een unieke ervaring te beleven.

Bent u op zoek naar een leuke en veilige activiteit om uw kind bezig te houden tijdens de schoolperiode? schoolvakanties of feestdagen? Als hij ouder is dan 7 jaar en meer dan 1,20 m lang, de Laser Game is een veilige gok. U kunt zelfs kiezen voor een privatisering van een lasercentrum om de verjaardag van uw kind in stijl te vieren!

Waarom is dit lasergame zo populair?

Bowling, minigolf, arcadespelen of Escape Game, sommige spelgebieden zijn erg populair bij kinderen en tieners. Sinds enkele jaren is het laserspel duidelijk een van hun favoriete activiteiten.

Maar waarom is het zo succesvol? Gewoon omdat het een onderhoudend schietspel is, en vooral, ultra toegankelijk. Als de jongste deelnemers 7 jaar oud zijn, kan de Laser Game is net zo interessant voor tieners en jonge volwassenen.

Deze activiteit combineert sport en plezier, en laat u toe om in alle veiligheid adrenaline op te doen. Het biedt veel meer rust aan bezorgde ouders dan andere uitjes, zoals paintball of karting.

Het is geschikt voor alle leeftijden, en is een geweldige manier om de samenhang van een familie of zelfs een bedrijf te versterken. Voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten of teambuilding is het Lasergame ideaal gebouw, is de Laser Game ideaal. Deze activiteit kan binnen worden gespeeld, voor een volledig schema, zelfs tijdens zelfs op regenachtige dagen.

Lasergame: de beste adressen in België

Woont u in België en bent u op zoek naar een lasergame voor het hele gezin? De hele familie? Geen paniek: Spring in't Veld is er om u te voorzien van de beste adressen!

Leider in de sector, het merk Laser Game Evolution is overal aanwezig op het Belgische grondgebied (Braine-l'Alleud, Ukkel, Mons, Awans, Gosselies, enz.).

Maar ook andere spelcentra zijn een bezoek waard, te beginnen met :

- Space Fun Game in Brussel;

- Futuristische spelen in Brussel (virtual reality centrum);

- enz.

Op zoek naar een leuk lasergame bij jou in de buurt? Aarzel niet om de zoekfunctie te gebruiken zoektool Spring in't Veld. Pak je wapens en ga naar een fantastische wereld!