Minigolf in Jette

Ontdek een breed scala aan minigolf dichtbij Jette, recent bijgewerkt en binnen handbereik. Gebruik onze speciale zoekfunctie om gemakkelijk de beste minigolf bij jou in de buurt te ontdekken. Vind snel en efficiënt de perfecte activiteit voor uw kinderen.

Op zoek naar een originele activiteit in de buurt van Jette? Heb je al eens minigolf, de miniatuurversie van het golfspel, geprobeerd met je gezin? Als je het nog niet geprobeerd hebt, probeer het dan eens!

Minigolf, een precisiesport

Minigolf staat bekend als minigolf, minigolf, mini-putt, goofy golf, adventure golf, putting, enz. afhankelijk van het land van herkomst, en is heel eenvoudig een miniatuurversie van het golfspel. Als je je kleintjes een gevoel voor precisie wilt bijbrengen, is dit zeker een van de meest geschikte activiteiten om te doen in de buurt van Jette. Net als golf wordt minigolf buiten gespeeld en moet je een bal met uiterste precisie in een gat rollen met behulp van een club die putter wordt genoemd. In tegenstelling tot golf wordt midgetgolf op een korter parcours gespeeld. Minigolf wordt gespeeld op banen van ongeveer 1 meter breed en maximaal 15 meter lang, met hindernissen.

Wat is het doel van het spel?

Het doel van het spel is om de bal in zo min mogelijk slagen in het net te krijgen. Op elke baan zijn maximaal 7 slagen mogelijk. Pas op voor je kinderen, de slimmeriken zullen niet aarzelen om vals te spelen! Als een speler er niet in slaagt om zijn bal in maximaal 10 slagen te putten, is de ronde voorbij voor die speler. Hij krijgt dan automatisch 12 slagen bijgeschreven. Een ronde is voorbij als alle spelers hun bal hebben geput of 10 slagen hebben gemaakt. Klaar om te spelen en je mosterd uit te dagen? Een uitdagende baan met 18 gevarieerde holes zorgt voor spanning en plezier, dus veel plezier met het hele gezin!

Voor een spelletje midgetgolf, een concentratiesport voor alle leeftijden, in de buurt van Jette? Vind de laatste suggesties voor midgetgolf op Spring in't Veld. Gebruik onze zoekfunctie voor kinderactiviteiten om andere kinderactiviteiten bij u in de buurt te vinden.

Volg ons

Schrijf u in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws