Escape game in Gent

Ontdek een breed scala aan Escape game dichtbij Gent, recent bijgewerkt en binnen handbereik. Gebruik onze speciale zoekfunctie om gemakkelijk de beste Escape game bij jou in de buurt te ontdekken. Vind snel en efficiënt de perfecte activiteit voor uw kinderen.

Op zoek naar een ongewone gezinsactiviteit? Heb je al eens gedacht aan een ontsnappingsspel in de buurt van %stad%?

Bij dit ontsnappingsspel moet je meestal binnen een beperkte tijd uit een kamer zien te komen en het wordt in groepen gespeeld. Het is een ideale manier om plezier te maken met familie en vrienden. Het doel van het spel kan ook het oplossen van een ander probleem zijn, zoals het oplossen van een moord of het vinden van een schat.

Ontsnappingsspel, een geweldige manier om je verjaardag te vieren

In de buurt van Gent vind je een Escape game om de verjaardag van je kleintje met zijn vriendjes te vieren. Spring in't Veld raadt deze activiteit aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Het parcours varieert naargelang het thema, van een goed uitgewerkt verhaal tot een opeenvolging van logicaspelletjes. Je kleine mosterd en zijn vriendjes (in groepjes van twee tot vijf/zes) zullen samen proberen op tijd buiten te geraken en de tijd van hun leven hebben!

Wat gebeurt er tijdens een Escape Game?

Het begint allemaal met een uitleg van het spel en de regels door een gids. Als alles begrepen is, begeleidt hij of zij je naar de deur van je kamer. Zodra de kinderen klaar zijn, kan de jacht op aanwijzingen beginnen. Je hebt 60 minuten om de puzzels en uitdagingen één voor één op te lossen en te ontsnappen.

Je kunt thuis een Escape Game spelen

Escape Games zijn nu goed ingeburgerd in België en in de buurt van Gent. Sommige locaties bieden puzzels die geschikt zijn voor kinderen, maar als ze te ingewikkeld zijn voor je kinderen, moet je weten dat er kits zijn met verschillende niveaus. Zo kun je ook thuis een Escape Games-spel organiseren!

Vind alle Escape Games in de buurt van uw regio Gent. Gebruik onze zoekfunctie voor kinderactiviteiten om andere kinderactiviteiten bij jou in de buurt te vinden.

Volg ons

Schrijf u in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws