Boomklimmen in Leuven

Ontdek een breed scala aan boomklemmen dichtbij Leuven, recent bijgewerkt en binnen handbereik. Gebruik onze speciale zoekfunctie om gemakkelijk de beste boomklemmen bij jou in de buurt te ontdekken. Vind snel en efficiënt de perfecte activiteit voor uw kinderen.

😭 Geen resultaten

Wil je nieuwe sensaties ontdekken? Wil je jezelf en je hoogtevrees uitdagen? Laat je dan verleiden tot een accrobaansessie bij jou in de buurt in Leuven.

Boomklimmen wordt steeds populairder en overal in België en vooral in de buurt van Leuven duiken parken op.
Deze activiteit combineert het plezier van een boswandeling waarbij je hoogte wint en het plezier van sport met de sensaties van een koorddanser!

Boomklimmen, een tocht naar de top van de bomen

Hou je van de natuur en ben je op zoek naar nieuwe sensaties in de buurt van Leuven? Trek een klimgordel aan en ga de bomen bedwingen! Dankzij accrobranche krijg je een nieuwe kijk op de natuur als je het bos van bovenaf ontdekt. En wat is het mooi!

Boomklimmen is een eerbetoon aan de natuur en respecteert haar. De georganiseerde parcoursen worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd voor je veiligheid, maar ook om te zorgen voor de bomen, die beschadigd kunnen raken door de kabels en platforms. Om deze soms kwetsbare bomen te verzorgen, wordt er een boomsnoeier aangesteld.


Boomklimmen, een ideale activiteit voor familieplezier

Boomklimmen is een geweldige activiteit voor het hele gezin. De parken bieden zelfs verschillende parcours voor verschillende leeftijden, zodat je in alle veiligheid van boom naar boom kunt klimmen. Je hebt de keuze uit verschillende parcoursen met verschillende niveaus, van de eenvoudigste en meest toegankelijke voor kinderen tot de meest fysieke voor ervaren sporters. Je kleintjes blijven dichter bij de grond, maar jij kunt jezelf misschien uitdagen en tot 30 meter hoog klimmen!

Vanaf 6 jaar kan je kleintje klimmen, glijden, over hindernissen lopen, zichzelf een paar meter van de grond duwen en vooral plezier maken. Het is een geweldige gezinservaring! Het is een kans voor ons allemaal om samen uit te blinken en onze angsten onder ogen te zien. Ja, want met zip-line afdalingen, touwbrug overgangen, enz., de sensaties zijn er voor iedereen om van te genieten. De sensatie is er, en de lach ook!

Zoals je ziet, is accrobranche een activiteit die je niet snel zult vergeten! 


Vind de boomklimactiviteiten in de buurt van Leuven. Gebruik onze zoekfunctie voor kinderactiviteiten om andere kinderactiviteiten bij jou in de buurt te vinden.

Volg ons

Schrijf u in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws