Tribal Souk Asbl - Centre D’expression et de Créativité

Tribal Souk Asbl -  Centre D’expression et de Créativité
Tribal Souk is...
...Een programma van grote diversiteit, geleid door regionale en meer afgelegen kunstenaars, gericht op kinderen, adolescenten, volwassenen en senioren...Workshops die plaatsvinden in landelijke gebieden met een focus op nabijheid en een vriendelijke sfeer.
..... Een gepassioneerd managementteam dat vooral het verlangen wil geven om een andere taal te ontdekken, waarbij het soms eerder het gebaar, het geluid, de beweging, soms het materiaal dat zich uitdrukt is dan woorden.
......Van liederen uit Afrika tot Europese muziek, van voorouderlijke praktijken zoals het werken op het land en graveren tot hedendaagse praktijken zoals video, van straattheater tot hedendaags theater, Tribal Souk wil een multiculturele plek zijn waar iedereen, afhankelijk van zijn of haar gevoeligheid, zijn of haar manier van expressie kan vinden.


....Tribal Souk opent ruimtes die het publiek de kans geven zich uit te drukken door middel van het uitoefenen en ontdekken van artistieke disciplines, of zelfs om iedereen te begeleiden die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van zijn eigen creatieve potentieel


....Tribal Souk is in staat om ook binnen onderwijsinstellingen te werken.

Leeftijden

  • Mini (3 > 5 jaar)
  • Junior (6 > 8 jaar)
  • Kid (9 > 12 jaar)

Diensten

  • Toegang PBM

Weer

  • Het regent (binnen)

Rue de Montauban, 69, 6743 Buzenol

>:   5