Funnyparc

Funnyparc is een speeldorp voor kinderen van 1 tot 11 jaar.

Het is een speeltuin volledig gebouwd door de ogen van een kind en voor de ogen van de ouders. Het speelparadijs is zo opgesteld dat je met de kinderen kan meegenieten van hun speelplezier.

Voor de volwassenen hebben we een gezellige cafetaria voor een natje en/of een droogje terwijl je kan genieten van Livesportuitzendingen op groot scherm. Onze uitgebreide kaart met versnaperingen en zoetigheden kunnen u zeker een ganse namiddag bekoren.

We hebben heel wat te bieden, ondermeer: PEUTERZONE, DROPSLIDE, AIRMOUNTAIN, STEPZONE, APEBRUG, enz…

Onze grootste troef is dat we een zone hebben voor kinderen tot 4 jaar en voor de grotere kinderen hebben we een dropslide die zelfs kinderen tot 11 jaar of ouder kunnen animeren. Onze stepzone is een fietszone van 40m lang die op een verhoog ligt en waar je als ouder kan genieten van de fietsende kinderen.

De buitenspeeltuin is ieder jaar open vanaf de paasvakantie tot en met de herfstvakantie of zolang het weer het toelaat. Onze buitenzone omvat voor elk wat wils. Springkastelen voor groot en klein. Voor de durvers hebben we een opgeblazen glijbaan in de vorm van een haai die bijna 8m in de hoogte reikt. We hebben ook een speeltoestel met glijbanen in een grote zandbak. Daarnaast is er voor de volwassenen een groot overdekt terras.

Funnyparc is 1200m² binnen- en 1300m² buitenplezier, op slechts 5 minuten rijden van Roeselare.

Inkomprijs 4 € per kind, volwassenen gratis!

Leeftijden

  • Baby (0 > 2 jaar)
  • Mini (3 > 5 jaar)
  • Junior (6 > 8 jaar)
  • Kid (9 > 12 jaar)

Diensten

  • Restaurant
  • Ja, het is mogelijk om in de nabije omgeving te eten of te drinken

Weer

  • Het regent (binnen)

22, vyvestraat, 8840 Oostnieuwkerke

 

<:   5€