Ferme du clocher
De klokkentorenboerderij..... educatieve boerderij. Ferme du Clocher ligt op 7 km van de stad Doornik en 5 km van het centrum van Pecq, in Obigies, tussen de Sint-Aubertus en de dode armen van de Schelde. Met andere woorden, de omgeving is groen en rijk aan ontdekkingen. Murielle, leraar en boer op de basisschool, nodigt kinderen van 3 tot 12 jaar uit om de boerderij te komen ontdekken tijdens vele activiteiten. Bezoekdagen: donderdag en vrijdag (scholen) Prijs: 7,50 &euro per dag, 4 &euro per halve dag Kom je verjaardagen vieren! Het vieren van uw verjaardag op de boerderij is een perfecte gelegenheid om een originele middag door te brengen met vrienden en plezier te hebben. Rol de mouwen op en ga aan het werk: voer de kinderen, bereid de granen voor om de kippen te voeden en nog veel meer! Zoveel lachsalvo's en momenten rijk aan emoties! Voor het vertrek zullen vrienden de producten van de boerderij proeven. De animatie duurt 2u30 (van 14u30 tot 17u). Na ontvangst van de veiligheidsinstructies ontdekken en verzorgen de kinderen alle dieren op de boerderij. We eindigen de verjaardag met een smaak (zelfgemaakte gacircum of feestje + water, grenadine en cacao). Elk kind ontvangt een paar snoepjes en een klein cadeautje van de "Bande des F" F". De prijs: 80€ voor de eerste 10, dan 5€ per extra kind.

Leeftijden

  • Mini (3 > 5 jaar)
  • Junior (6 > 8 jaar)
  • Kid (9 > 12 jaar)

Diensten

  • Restaurant
  • Ja, het is mogelijk om in de nabije omgeving te eten of te drinken

Weer

  • Het is mooi weer (buiten)

Grand Rue 118, 7743 Obigies

 

>:   5€

Le tracteur de la ferme du clocher, conduit par Mr Walcarius lui même est arrivé derrière mon poulain et moi qui marchions sur le côté de la route. Ne ralentissant pas, le poulain a pris peur et s'est décalé sur la route. Le chauffeur inconscient à continué de rouler délibérément fonçant droit sur nous. Je me suis ainsi retrouvée contre sa roue! A aucun moment il ne s'est arrêté ! Avis aux parents qui confient leurs enfants à cette ferme "pédagogique"!
Belle ferme avec de bonnes animations pour les enfants. Mais contrairement à ce qu'il est dit, aucun gouter ou autres avec des "produits de la ferme".