Bioskoop

The Bad Guys

les-bad-guys

THE BAD GUYS, de nieuwe avonturenkomedie van Dreamworks Animations, gebaseerd op de gelijknamige bestseller kinderboekenserie, gaat over een bende dierlijke criminelen die op het punt staan hun gruwelijkste wandaad te begaan : respectabele burgers worden.

Maar na jaren van onberekenbaar kattenkwaad zijn ze 's werelds meest gezochte schurken geworden en worden ze eindelijk gearresteerd. Mr. Wolf sluit een deal (die hij uiteraard niet wil nakomen) om zichzelf en zijn maten jaren gevangenisstraf te besparen: de slechteriken zullen eerbaar worden.

Onder de hoede van hun nieuwe mentor, professor Marmalade, een lief en arrogant proefkonijn, zijn de slechteriken goed op weg om zich om te draaien en iedereen te laten denken dat ze veranderd zijn. Maar tijdens dit proces begint Mr. Wolf te beseffen dat echt goed doen de sleutel kan zijn tot datgene wat hem altijd ontbroken heeft: erkenning. Als een nieuwe schurk de stad overneemt, zal hij dan in staat zijn zijn trawanten ervan te overtuigen hem te volgen op het pad naar verlossing en eindelijk goede jongens te worden ?

the-bad-guys-EN
Release datum:  06/04/2022
Leeftijd:  vanaaf 6 jaar oud
Genre:  Animatie, familie
Directeur:  Pierre Perifel
Duur:  1h40'