Spring in 't Veld, de gids voor het gezin en voor kinderen in België

Drie om te doen - Weekend van 28 juli

Gepubliceerd op 26/07/2017 Gepost door FB
Zomerweekend

Nog geen idee wat je dit weekend gaat doen? Geen probleem! Wij gingen op zoek naar de leukste activiteiten en sprokkelden drie geweldige tips bij elkaar.

1/ Voorstellingen en workshops op Theater aan Zee

Aan zee valt altijd wel iets te beleven. Zeker dit weekend, want het jaarlijkse festival 'Theater aan Zee' draait op volle toeren. Zaterdag wordt ook het Familiepark in het gezellige Leopoldpark geopend. Vanaf 11u ben je welkom voor de grote Kick-Off, met muziek, animatie en wafels. Nadien kan je nog een voorstelling meepikken of je creativiteit de vrije loop laten in één van de FroeFroe ateliers. Het volledige programma vind je hier

Meer weten over Theater aan Zee? Neem dan een kijkje op de website

2/ Pootjebaden op Brussel Bad

Voor een dagje strand hoef je helemaal niet naar zee. Wist je dat ook onze hoofdstad een heus strand heeft? Elk jaar brengt Brussel Bad / Bruxelles les Bains het vakantiegevoel naar Brussel. Wat valt er allemaal te ontdekken en beleven? Bij zonnig weer is het heerlijk toeven op het strand. Elke dag kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar hier spelen en sporten onder het toeziend oog van een aantal animatoren. Let op: kinderen moeten wel steeds begeleid zijn door een volwassene! Daarnaast staan er ook swingende kids-concerten, toneelvoorstellingen en workshops op het programma.

Alle informatie over Brussel Bad en een overzicht van alle activiteiten vind je op de website

3/ Op speurtocht in Hasselt 

Speurneuzen moeten in Hasselt zijn! Daar kan je immers deelnemen aan een Heldentocht door de stad. Lukt het jou om de queeste oplossen? Dan kan je de schatkist openen!

Hendrik Van Veldeke, Kolonel Dusart, De Gerlache… Het zijn namen die onlosmakelijk verbonden zijn met Hasselt. Ze klinken zowel jong als oud bekend in de oren, maar kunnen ze meer zijn dan standbeelden, straat- of pleinnamen? Dankzij De Hasseltse Heldentocht wel, want deze brengt hen heel even terug tot leven zodat ze kinderen kunnen helpen in hun moedige queeste om de schatkist te openen!

Je kan het boekje voor de speurtocht gratis afhalen bij Toerisme Hasselt.
Alle praktische informatie vind je dan weer op de website

Andere artikels In de rubriek Drie om te doen

posada

Drie om te doen - Weekend van 15/12

Kerst komt dichterbij. Deze drie leuke activiteiten dompelen je alvast origineel onder in de kerstsfeer.

Lees meer
Gentse Winterfeesten

Drie om te doen - Weekend van 8/12

Het wordt een ijskoud weekend. Gelukkig hebben wij drie hartverwarmende tips voor jou bij elkaar gesprokkeld!

Lees meer
Lees ook
Drie om te doen van deze maand
Archieven

Maanden

Jaren