Mollekesfest

Mollekesfest
24/08
> 28/08

Het is ondertussen een traditie, de zomer samen eindigen op de Mollekesberg met familie en vrienden genietend van elkaars gezelschap in een prachtig park. Dit mooi stukje natuur wordt omgeto­verd naar een feeëriek decor voor Mollekesfest, een gratis familie­hap­pe­ning. 

Er is veel plaats om te picknicken, te volley­ballen of te petanquen, of gewoon wat te chillen met vrienden. Geen muziek­fes­tival, geen dance-festijn, wel genieten van gezelschap op de grote vette wei. 

We gaan dit jaar voor een cashless editie. We aanvaarden geen cash geld meer op het festival­ter­rein. Betalen kan enkel met bankkaart. Dus ook geen wachtrijen om drankbonnen te kopen of QR-codes te scannen. Gewoon eenvoudig aan de bar of in onze shop bestellen en meteen betalen met je kaart. Handig en eenvoudig! 

We hebben ons foodconcept dit jaar wat aangepast en stappen af van de BBQ-pakketten. We willen deze editie nog meer inzetten op duurzaamheid en maken er een echte bring your own BBQ van. Breng dus gerust je eigen vlees, veggie en toebehoren mee, wij voorzien een barbecue plaats, houtskool en vuur. Onze foodshop met enkele kant-en-klare gerechtjes alsook aperitiefhapjes zal er terug zijn waar je zelf naar harten­lust kan winkelen. Voor de kinderen wordt er een stroba­len­kas­teel gebouwd, is er een laag touwen­par­cours, zandbak en op zaterdag verschil­lende fijne familie­ac­ti­vi­teiten. We organi­seren terug een kubb tornooi, ditmaal op woensdag en zetten onze volley­bal­netten op. 

Bij zonson­der­gang dimmen we het licht, zetten we de ligstoelen klaar en vertonen we op woensdag, donderdag en zaterdag een openluchtfilm. Vrijdag­avond klinkt er muziek op de berg en voorzien we graag opnieuw na het succes van de editie van 2021 een gezellig openlucht­con­cert. 

Nieuw dit jaar is de Mollekstrail op zondag. Ontdek op een sportieve en andere manier de omgeving rond de Mollekensberg en van het heuvel­ach­tige parcours. Er zijn verschil­lende recrea­tieve formules waarbij we van het gemoto­ri­seerd verkeer weg blijven. Ook de kinderen kunnen reeksjes lopen!

 

Meer info:

Website: https://www.mollekesfest.be/

Facebook: https://www.facebook.com/mollekesfest/

Leeftijden

  • Baby (0 > 2 jaar)
  • Mini (3 > 5 jaar)
  • Junior (6 > 8 jaar)
  • Kid (9 > 12 jaar)

Diensten

Weer

  • Het is mooi weer (buiten)

Mollekensstraat , 3020 Herent

 

Zondag Gesloten  
  Maandag Gesloten  
  Dinsdag 16:00 01:00
  Woensdag 16:01 01:01
  Donderdag 16:30 02:00
  Vrijdag 14:00 02:00
  Zaterdag 08:30 18:00