Musée Martime de la Rochelle
Stap in aan boord van de drijvende schepen van het Maritiem Museum, gelegen in de oude haven, in het hart van de stad La Rochelle.

Van de machinekamer tot de navigatiebrug, het leven aan boord van het meteorologische fregat France 1, de wereld van de visserij met de trawler l?Angoumois, de zeilboot Joshua en de werkboten, met inbegrip van de sleepboot Saint-Gilles, zullen worden verteld.


Het logboek, een spel van bezoeken, video's, modellen, tentoonstellingen laten de zeilers kennismaken met de maritieme wereld tijdens de cursus. Iedereen vertrekt met zijn of haar instapkaart!
Familiepakket: vanaf 2 jongeren tegen betaling, de 1 tot 2 begeleidende volwassenen betalen dezelfde prijs als de jongeren, d.w.z. 5,50 ? per persoon.


Openingstijden: van 1 april tot 30 september

>>Openingstijden: 7 dagen / 7


Restaurant: Bar restaurant du France 1 op het bovendek, een overdekte picknickplaats is beschikbaar voor onze bezoekers.


Mensen met beperkte mobiliteit: zeer moeilijk toegankelijk


Prijs: 8 ? per volwassene, 5,50 ? per jongere van 4 tot 16 jaar en studenten, gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar

Leeftijden

  • Mini (3 > 5 jaar)
  • Junior (6 > 8 jaar)
  • Kid (9 > 12 jaar)

Diensten

  • Toegang PBM

Weer

  • Het regent (binnen)
  • Het is mooi weer (buiten)

Quai Senac de Meilhan, 17000 LA ROCHELLE

 

>:   5

Le musée Maritime a gentiment accepté de recevoir une "famille test" du Petit Moutard. Retrouvez ici très bientôt l'avis de la famille test ! Vous aussi, donnez votre avis sur les activités que vous visitez !