Spring in 't Veld, de gids voor het gezin en voor kinderen in België

Ondergrondse speurtocht

Zaterdag 31/03/2018 » Zondag 15/04/2018
Animaties
Ondergrondse speurtocht

Klein keizer Kareltje heeft jouw hulp nodig! Hij is de code om zijn schatkist te openen vergeten. In die schatkist zit iets heel speciaals: de ketting van de orde van het Gulden Vlies. Kareltje zoekt stoere ridders en prinsessen om de code te kraken. Durf jij mee op zoek te gaan in het ondergrondse paleis van de Coudenberg? Als je de schatkist kunt openen zal Kareltje je zeker belonen!

Hoe gaat het in zijn werk?

De kinderen krijgen een rugzakje met daarin de nodige hulpmiddelen om opdrachten op te lossen (een schatkaart, een kostuum, een puzzel, een zaklamp ...)
Elke opdracht geeft een aanwijzing, iedere aanwijzing brengt de kinderen dichter bij de magische code. De kinderen moeten deze magische code vinden om de schatkist met de verloren ketting van het Gulden Vlies te openen.
Op het einde van de zoektocht krijgen de kinderen een beloning.

Praktische informatie
Open van dinsdag tot zondag (Maandag gesloten) | Voor kinderen van 5 tot 8 jaar, vergezeld van een volwassene

Tarief activiteit: € 4 / kind (+ volwassene € 7, senior € 6). On-line reservatie verplichthttp://coudenberg.brussels/nl/nieuws/krokuskriebels Bel + 32 (0) 02 500 45 54 bij problemen.
Tijdsduur : 1u/1u30Adres

Coudenberg – Voormalig Paleis van Brussel
Place des Palais 7
1000 Ville de Bruxelles BE


Voor kinderen vanaf 5 tot 8 jaar.
5-8 Overdekte activiteit, ideaal op regendagen
Evenement voor kinderen van alle leeftijden (met ouders)

MEER INFORMATIE OVER DE INSCHRIJVINGSMOGELIJKHEDEN ONTVANGENAndere evenementen op deze plek "Coudenberg – Voormalig Paleis van Brussel"

Reuzen!

Reuzen!

Donderdag 17/05/2018 » Zondag 2/09/2018
Coudenberg – Voormalig Paleis van Brussel (1000 BE)

De tentoonstelling belicht alle facetten van deze Bijbelse of legendarische helden en figuren die de gewone sterveling overtreffen. Ze vindt plaats in de overblijfselen van het Coudenbergpaleis, de Br...

Meer weten
Family Day

Family Day

Zondag 3/06/2018
Coudenberg – Voormalig Paleis van Brussel (1000 BE)

Op 3 juni organiseert het Coudenbergpaleis de “Family Day” in het kader van het Carolus V Festival. Verwacht je aan tal van verrassingen voor groot en klein in het Coudenbergpaleis, het...

Meer weten
Lees ook