Fashion

Kindermode: overzicht van de belangrijkste trends voor Lente-Zomer 2022

tendancemode

De dagen zijn kort, het is koud en we hebben een groot gebrek aan licht. De zomer en de zeelucht lijken nog ver weg... Om de somberheid aan het begin van het jaar te verdrijven, hebben wij ervoor gekozen u een kleurrijk thema voor te stellen: de grote modetrends voor Lente-Zomer 2022! 

Terwijl mode over het algemeen gericht is op volwassenen, hebben kinderen nu hun eigen codes en trends die met elk seizoen veranderen. Mode voor de kleintjes is meestal geĆÆnspireerd door spel en creativiteit. Voeg daar felle kleuren, mooie prints en comfortabele materialen aan toe, en je hebt het perfecte recept om de dag van je kleintje een vliegende start te geven! 
 

De kleuren

De komende maanden kunnen we ons volstoppen met kleuren om onze kinderen te kleden. Aan de ene kant vinden we pasteltinten. Zachte, heldere, rustgevende tinten die een gevoel van wedergeboorte oproepen en een hernieuwde verbondenheid met de natuur. Aan de andere kant krijgen we heldere en warme kleuren die ons doen denken aan de goede sappige vruchten van de zomer. Aardbeirood, olijfgroen, citroengeel, mandarijnoranje, ... Zou dit niet een algemene uitnodiging zijn voor een picknick met familie of vrienden? šŸ˜‰ 
 

Patronen

Kleding met print is zeker de favoriet van je kleintje, nietwaar? Heb je het ooit gemerkt tijdens het winkelen ? Op de planken worden de kleintjes systematisch aangetrokken door patronen. En dat is maar goed ook, want voor deze lente-zomer 2022 is er keuze genoeg ! Strepen zijn weer in de mode, net als klassieke ruitpatronen. Er zullen ook veel prenten zijn die geĆÆnspireerd zijn op planten (zoals tropische prenten) en dieren (vooral dinosaurussen). Ook de kleine meisjes worden niet vergeten: we gaan helemaal (of bijna helemaal) voor bloemenprints voor een bohemienachtige look. Een trend die opnieuw uitnodigt tot een hernieuwd contact met de natuur. Wij houden van de "artistieke effecten" prints en de tijdloze "tie and dye".
 

Meisjesmode Lente-Zomer 2022

Voor deze zomer is de trend nog steeds de jurk, die luchtig en losjes is, met vrouwelijke details. Wij geven de voorkeur aan linnen, vanwege het licht gekreukelde aspect en in pasteltinten. We kunnen niet weerstaan aan de kleine "blote rug" pakjes, voornamelijk gemaakt van katoenen gaas. Uitlopende rokken en tule rokken zullen een must-have zijn in de garderobe van elke dame! Layering is weer in de mode deze Lente-Zomer 2022. Dus veel plezier: speel met volumes en lengtes, materialen en kleuren, om een silhouet vol charme te creĆ«ren! 
 

Jongensmode lente-zomer 2022

Voor jongens vinden we de onvermijdelijke hoodies en truien met "boodschappen", een modetrend die elk jaar alleen maar sterker wordt. Voor dagelijks gebruik kiezen wij chambray en twill broeken en shorts van katoen. En voor een "dandy chic" look gaan we voor bijpassende outfits in linnen of licht katoen.

Dus vertel ons er alles over! Hoe voelt u zich na het lezen van de lente-zomertrends 2022? Heeft u ook zo'n plotselinge drang om de koffer van uw kleine baby te pakken en naar een zonnige bestemming te vliegen? Wees dapper, nog een beetje geduld! U kent het gezegde... Na de regen (sneeuw, kou en wind) komt het mooie weer! šŸ˜Š