Spring in 't Veld, de gids voor het gezin en voor kinderen in België

Vakantie / Reizen

Gezellig onderweg - 10 tips voor een geslaagde autovakantie (2/2)

De vakantie is nu echt begonnen! Vertrekken jullie met de auto op reis? Met deze tips bollen jullie vlotjes naar jullie bestemming.

Meer weten

Gezellig onderweg - 10 tips voor een geslaagde autovakantie (1/2)

Hoera, de vakantie begint! Maar eerst nog die lange autorit naar jullie bestemming overleven. Wij geven je een paar handige tips!

Meer weten

Brussel circusstad

Circus kijken én zelf proberen, dat is waar HOPLA! voor staat. Het Brusselse circusfestival is aan zijn elfde editie toe en pakt opnieuw uit met een rijk gevuld programma.

Meer weten

Heerlijke hoorspelen van Het Geluidshuis

Het Geluidshuis brengt verhalen tot leven met geluid. Heb je een lange autorit gepland? Dan is een hoorspel de ideale oplossing om gezeur op de achterbank te slim af te zijn!

Meer weten

Tips voor de krokusvakantie

Ben je nog op zoek naar een paar leuke tips om er samen met je kids een spetterende krokusvakantie van te maken? Hier ben je aan het juiste adres!

Meer weten

Op (auto)vakantie

Vertrekken jullie op vakantie met de auto? Met deze tips komen jullie uitgerust en goedgemutst op jullie bestemming aan!

Meer weten

Drie om te doen - Weekend van 21 mei

Joepie weekend! Twee dagen lang nemen we de tijd om allerlei leuke dingen te doen. Niet zoveel inspiratie? Geen probleem, wij zochten enkele toffe activiteiten voor je uit!

Meer weten

Pretparkfun!

Yes! Het pretparkseizoen is weer aangebroken! Benieuwd waar je deze zomer zeker heen moet? Lees dan zeker verder!

Meer weten

Historische tripjes met kinderen

Neem een duik in de geschiedenis en bezoek één van de tien historische sites die National Geographic als beste UNESCO erfgoed-plekjes voor kinderen selecteerde.

Meer weten

Citytrips met kids - Londen

Op de zomervakantie is het nog lang wachten, maar een tussentijdse citytrip stilt alvast de reishonger. Klaar voor een weekendje Londen?

Meer weten

Op vakantie met de auto

Eindelijk vakantie! Maar de grootste en moeilijkste proef moet misschien nog komen : de autorit naar jullie bestemming. Wij brengen je vlot ter plaatse!

Meer weten

Een veilige strandtrip

Een uitstapje naar zee hoort bij de vakantie. Met deze tips zorg je ervoor dat het veilig en leuk blijft!

Meer weten

Vliegen met kinderen

Een vliegreis doorstaan met je kinderen is niet altijd even eenvoudig. Omdat de zomervakantie en dus ook de zomerreizen voor de deur staan, is het altijd handig om een aantal tips ...

Meer weten

Drie om te doen: het weekend van 23/05

Na een verlengd weekend, komt een? nieuw verlengd weekend! Daarom schotelen we weer drie nieuwe topactiviteiten voor om drie heerlijk ontspannende dagen mee te vullen.

Meer weten

Ogen open: architectuur voor kinderen.

Dacht je dat architectuur niets voor kinderen is? Wij bewijzen graag het tegendeel. Deze drie leuke plekken en gebouwen zijn ideaal voor een familie-uitstapje tijdens de zomer.

Meer weten

Checklist voor een geslaagde picknick!

Het weekend is nog maar enkele uren afgelopen en binnen drie dagen is het alweer feest! Met mooier weer in het vooruitzicht is buiten spelen, wandelen en zelfs gezellig eten een pe...

Meer weten

Spring in?t water met Joepie!

Plopsaqua De Panne is nog maar enkele maanden geopend en het superleuke concept kent nu al een groot succes! Ook in de grote vakantie zijn er leuke vooruitzichten om een bezoekje t...

Meer weten

Unieke ervaring: Het Eftelingkamp 2015

Knutselkamp, sportkamp, ponykamp, muziekkamp ? Heb jij ook het gevoel dat je kinderen alles al geprobeerd hebben de laatste jaren? Dan is het tijd voor een origineel alternatief : ...

Meer weten

Nieuw pretparkenseizoen!

Het begin van de lente betekent steevast ook het startschot voor een nieuw pretparkenseizoen. De meeste Belgische parken brengen alles in gereedheid om op 4 april, bij de start van...

Meer weten

Tips voor een geslaagde skivakantie!

Vertrekken jullie binnenkort op skivakantie? Wij geven alvast een paar tips voor een geslaagde trip naar de sneeuw!

Meer weten

De paasvakantie

In afwachting van de eierjacht, een overzichtje van ideeën om de kinderen zoet te houden.

Meer weten

Archieven: Jaren