Spring in 't Veld, de gids voor het gezin en voor kinderen in België

Verjaardag

Een onvergetelijk verjaardagsfeestje

Een verjaardagsfeestje op een originele locatie, dat betekent dolle pret voor je jarige spruit en zijn vriendjes. Wij delen onze favoriete plekjes!

Meer weten

Zazie op zondag

Nu het buiten weer kouder wordt, zoeken we graag de knusse warmte van een bioscoopzaal op. Daarom pakt Cinema Zuid één zondag per maand uit met twee heerlijke kinderfilms.

Meer weten

Originele verjaardagsfeestjes

Voor een kind is zijn of haar verjaardag een dag om een heel jaar lang naar uit te kijken. Met origineel feestje maak je die dag nog specialer!

Meer weten

Een spetterend verjaardagsfeest!

Jarig zijn. Het is een ongelooflijke belevenis waar ieder kind elk jaar weken zo niet maanden van tevoren naar uitkijkt. Wij geven een paar tips om er voor je kleine oogappels een ...

Meer weten

Verjaardag: de checklist

We bieden u hier een checklist aan met de belangrijkste elementen die u in het oog moet houden voor de verjaardag van uw kind.

Meer weten

De verjaardag van uw kinderen organiseren...

Elk jaar moet u uw hersens pijnigen om de verjaardag van uw kleinste te organiseren en daarbij goede bezigheden te bedenken. U moet alles goed plannen om niets te vergeten, uitnodi...

Meer weten

Verjaardag: de animaties van de grote dag

Je koos ervoor om her verjaardagsfeestje van je kind thuis te organiseren, maar nu moet je activiteiten vinden om met al die kapoenen bezig te houden. Hier zijn enkele tips...

Meer weten

Verjaardag: de locatie kiezen

Geen plaats thuis, geen zin om alles te verplaatsen om een tornado te vermijden? Hier zijn enkele ideeën en tips om de ideale locatie te kiezen.

Meer weten

Verjaardag: de planning, sleutel tot succes

Ieder jaar moet je hard nadenken om een verjaardagsfeest voor je kapoen te organiseren, je moet activiteiten vinden, uitnodigingen maken, alles klaarmaken om niets te vergeten... ...

Meer weten

Verjaardag: een schattenjacht organiseren

Uw uitdaging: een tiental kleine piraatjes bezighouden gedurende 1uur voor de verjaardag van uw kapoentje. Hier zijn onze tips om een schattenjacht te organiseren.

Meer weten

Pinata

Het piñata spel is een hoogtepunt tijdens een kinderfeest. Maar hoe maak je een piñata?!

Meer weten

Archieven: Jaren