Verjaardag
Drie om te doen

Bowling: de ideale manier om de verjaardag van een kind te vieren!

evgeniy-alyoshin-YF80qEzcEW8-unsplash

Uw kleintje is binnenkort jarig en u bent op zoek naar een origineel idee om het zonder hoofdbrekens te vieren? Bowling is leuk en ultravriendelijk, de ideale plek om een onvergetelijke tijd te beleven met vrienden. Ontdek hoe en waarom u een verjaardagsfeestje voor kinderen op een bowlingbaan zou moeten organiseren!

Bowling: een bowling spel ideaal voor plezier en sport

Bioscoop, lasergame, karting, biljart of minigolf, er is geen gebrek aan ideeën om een gezellig moment te delen met familie of vrienden. Bowling is een van de populairste uitjes, vooral voor kinderen en jonge tieners.  

In de eerste plaats is het een leuke activiteit die u in staat stelt om er even tussenuit te gaan en een paar ongelooflijke lachsalvo's te delen. Grappig en ontspannend, bowlen is ideaal voor plezier en om de band te versterken. Bovendien ontwikkelt deze activiteit de teamgeest en helpt ze de druk van het dagelijkse leven te verlichten.

Maar dat is nog niet alles: naast goed voor uw moraal is bowlen ook uitstekend voor uw gezondheid. Het is een complete sport, een combinatie van strategie, precisie, lenigheid en kracht. Vanuit praktisch oogpunt waarderen gezinnen het "indoor"- en toegankelijke karakter van dit indoorspel. Het is ideaal om verveling tegen te gaan op regenachtige dagen. Tenslotte biedt bowling de mogelijkheid alle generaties rond dezelfde activiteit te verenigen.  

Bent u van plan om een gezellig moment op de lanen door te brengen? Stop daar niet mee! Naar een bowlingcentrum gaan betekent ook toegang hebben tot een groot aantal andere spelen. Biljart, arcadespellen, tafelvoetbal of darts, u heeft keuze te over. De bowlingbaan is een onbegrensde vrijetijdsruimte!

Waarom een verjaardagsfeestje voor een kind organiseren op een bowlingbaan?  

Ballonnen, confetti, snoep en entertainment: het is verre van eenvoudig om thuis een verjaardagsfeestje voor een kind te organiseren. Voor uw gemoedsrust is er een meer praktische en minder vermoeiende oplossing. Wat dacht je ervan om de verjaardag van je kleintje te vieren met een potje bowlen?  

De meeste van deze vrijetijdscomplexen bieden verschillende verjaardagspakketten voor alle leeftijden, met reservering. Private lanes, leuke activiteiten, verjaardagssnacks en allerlei verrassingen, een warme sfeer gegarandeerd! Wat voor weer het ook is, uw kind zal een onvergetelijke tijd hebben.  

Voor de ouders is de stress van de voorbereidingen en het onverwachte te beheren voorbij! Van bowlingschoenen tot ballen, van snacks tot arcadespellen, het verjaardagspakket bevat alles wat je nodig hebt. Voor de deelnemers, de eregast en de families zijn er alleen maar voordelen. Lang leve het bowlen!

Leeftijd, duur, aantal deelnemers: hoe organiseer je een bowling verjaardagsfeestje?

Is uw kind dit jaar door de week, in het weekend, tijdens de schoolvakantie of op een feestdag jarig? Geen probleem. Wat de datum van het evenement ook is, u kunt 's avonds of overdag gaan bowlen.

Vraagt u zich af of er een minimumleeftijd is voor bowlen? Over het algemeen is de sport het meest geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, maar sommige resorts stellen de minimumleeftijd op 3 jaar. Let op: kinderen onder de 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.  

Afhankelijk van de leeftijd van de spelers kan specifiek materiaal worden aangeboden: lichtballen, lanceerhellingen, bumpers (automatische rails), enz. Voor een verjaardagsfeestje op de bowlingbaan is een minimum van 6 gasten vereist, voor een budget van ongeveer 7 tot 12 euro per kind.

Afhankelijk van het recreatiecentrum en het verjaardagsarrangement, kunt u 1 tot 2 uur bowlen. Vergeet voor het verjaardagsfeestje van uw kind niet om sokken mee te nemen en u comfortabel te kleden.  

Bent u op zoek naar een leuke en praktische activiteit om de verjaardag van uw kind buitenshuis te organiseren? Elke dag geopend, bowling is de perfecte plek om een gezellig en onvergetelijk moment door te brengen! Dus, ben je klaar voor een staking?