Welke tv-zenders moet je kijken met je kinderen?

Drie om te doen
Gepubliceerd op 02/06/2023 door Morgane

In België zijn kindertelevisieprogramma's erg belangrijk voor het dagelijkse leven van onze vele jonge kijkers. Of het nu gaat om leren, vermaak of gewoon ontspanning, kinderprogramma's helpen de verbeelding en creativiteit van uw kleintjes te stimuleren.

Maar het is niet altijd gemakkelijk om te weten waar u de favoriete programma's van uw kleintjes kunt vinden. Geen paniek! Wij hebben een goed plan gevonden dat alle favoriete zenders van uw kleintjes omvat.

 Aarzel niet om de website ''Mijn TV Gids’’ te raadplegen om te weten wat u moet kijken, waar u moet kijken en vooral wanneer u de verschillende programma's moet bekijken. Er is een speciale rubriek "Cartoons" voor kinderen. 

Er zijn veel tv-programma's voor kinderen op verschillende tv-zenders. 

Deze programma's zijn : 

Ketnet

Ketnet biedt een verscheidenheid aan programma's die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. De programmering van het kanaal is gebaseerd op educatieve, leuke en onderhoudende shows. Het biedt tekenfilms, tv-series, spelshows, documentaires en nog veel meer.

Tot de populairste programma's die op Ketnet worden uitgezonden behoren "Samson en Gert, De Smurfen en Paf de Hond".

Vind hier alle Ketnet programma's ! 

Nickelodeon

Nickelodeon is een kanaal dat een verscheidenheid aan programma's voor verschillende leeftijdsgroepen aanbiedt. Het biedt tekenfilms, tv-series, spelshows en interactieve online inhoud. Nickelodeon onderscheidt zich door zijn humoristische, onconventionele toon. Tekenfilms zoals De Thundermans en SpongeBob Square Pants.

Vind hier alle programma's van Nickelodeon!  

Er zijn nog veel meer kanalen beschikbaar die het verlangen van uw kleintjes zullen bevredigen. U vindt ze op Mijn TV Gids onder de rubriek Cartoons.

Volg ons

Schrijf u in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws