Verjaardag

Wat voor cadeau geef je een kind dat van de natuur houdt?

pexels-kampus-production-7423755

Je baby is jarig, je nichtje is jarig of je petekind is jarig, maar je weet niet wat je ze moet geven? Om het perfecte cadeau te vinden, moet je rekening houden met zijn passies en interesses. Houdt hij ervan om rond te dwalen en van de buitenlucht te genieten? Dat is perfect! Spring in’t Veld biedt u een kleine selectie van de beste geschenken voor een kind dat van de natuur houdt!

Een verrekijker om vogels en insecten te observeren

Vindt uw kleintje het leuk om nieuwe vogelsoorten te ontdekken en insecten te bestuderen? Wat als je hem wat beter laat kijken? Met zijn nieuwe verrekijker is hij perfect uitgerust voor onvergetelijke avonturen. 

Hij kan naar wilde dieren kijken en de levensstijl van zijn lievelingsdieren observeren zonder ze bang te maken. In dezelfde geest kunt u zijn pakket vervolledigen door er een mooi vergrootglas aan toe te voegen. 

Een camera om zijn mooiste herinneringen te vereeuwigen

Educatief en leuk, de camera is een must-have cadeau voor kinderen. Sommige modellen kunnen worden gebruikt vanaf de leeftijd van 3 jaar, en helpen bij de ontwikkeling van de zelfstandigheid van de kleintjes. Ze zijn ideaal voor alle kinderen die van de natuur en buitenactiviteiten houden. Door een dergelijk geschenk aan uw kleintje te geven, nodigt u hem uit om zijn omgeving beter te observeren. 

U geeft hem ook de kans om zijn uitstapjes, zijn reizen en zijn ontdekkingen te vereeuwigen. Om zeker te zijn dat hij tevreden is, moet u een model kiezen met een net en origineel design. Een vintage pastelkleur of een sprankelende kleur? Hou rekening met de stijl van je kleine ontdekkingsreiziger!

Een gepersonaliseerde rugzak voor trektochten

Van T-shirts tot mokken, van etuis tot fietshelmen, alles kan tegenwoordig gepersonaliseerd worden. En het zijn niet de kinderen die zullen klagen! Wil je je kleine natuurliefhebber verrassen en hem tonen hoeveel hij voor je betekent? Investeer in een gepersonaliseerde wandelrugzak voor kinderen! 

U kunt een motief borduren dat veel voor hem betekent, of zelfs zijn voornaam. Met zijn nieuwe tas zal hij in het grootste comfort kunnen wandelen in het bos, in de bergen of op vakantie. Zorg ervoor dat zijn nieuwe wandelpartner alle vakjes heeft die hij nodig heeft. Ze moeten alles kunnen bevatten wat je nodig hebt, te beginnen met een waterfles. 

De koffer van een ontdekkingsreiziger voor onvergetelijke tochten

Sommige merken bieden complete ontdekkingssets aan, speciaal ontworpen voor jonge ontdekkingsreizigers. Deze koffers zijn ideaal om kinderen van 3 tot 10 jaar kennis te laten maken met wetenschap en milieu. Zij kunnen een verrekijker, een vergrootglas, een zaklamp, een observatiedoos of een kompas bevatten. 

Op de markt is er voor elk budget en elke smaak wat wils. Vintage, modern of landelijke stijl, het is aan u om de stijl van de koffer te kiezen die het best past bij de look van uw kind.

Een insectenhotel voor alle soorten dieren

Is uw kind gevoelig voor ecologie en respect voor wilde dieren? Moedig ze aan in hun overtuiging door ze een insectenhotel te geven! Met dit 100% natuurlijke geschenk kunt u zaken en plezier combineren.

Dankzij dit kunt u bestuivende insecten en andere kleine dieren aantrekken. Om de motoriek en creativiteit van uw kleintje te ontwikkelen, kiest u een model dat u zelf kunt bouwen en versieren. Wat uw budget ook is, er is een bug hotel gemaakt voor u!

Zoals u ziet, is het niet zo moeilijk om een origineel cadeau te vinden voor een kind dat van de natuur houdt. Het enige wat nodig is, is een beetje fantasie en een beetje rekening houden met de leeftijd en de stijl van het kind. Wat vind je van onze selectie?