Verjaardag
Feest

Verjaardag, Kerst : een geschenkdoos voor je kind

cadeau emballage

Voor kerst of verjaardag verwacht je jonge mosterd een mooi origineel en leuk cadeau te krijgen. Maar deze keer is er geen sprake van investeren in "gadget" speelgoed waar hij binnen een paar dagen moe van zal worden! De Spring in't veld heeft een veel cooler cadeau-idee om aan te bevelen: de geschenkdoos voor kinderen. Het is HET ideale geschenk om creativiteit, pedagogiek en entertainment te combineren !

Geschenkdoos voor kinderen : het ongewone geschenk om uw kind elke maand te verwennen

In de straal van cadeau-ideeën is er een die zowel kinderen als volwassenen verleidt. Als geboortecadeau, voor een verjaardag of om kerst te vieren , is de geschenkdoos een must.

Het is je vast wel eens opgevallen: de meeste games en speelgoed op de markt hebben een extreem korte levensduur . Over het algemeen worden kinderen er heel snel moe van of beschadigen ze in twee stappen drie bewegingen. Het is een vluchtig genoegen , niet erg economisch en niet erg ecologisch.

Wil je een slim cadeau aan je Spring in't veld aanbieden? Wat als je hem een maandelijks abonnement op een geschenkdoos voor kinderen zou aanbieden? Het principe is simpel: elke maand krijgt je peuter in de brievenbus zijn supercadeaudoos.

Voor hem is het een kans om aangenaam verrast te worden, de routine te doorbreken en zich "als een volwassene" te voelen. Maar bovenal zijn de dozen voor kinderen ultra speels en bevorderen ze de creativiteit en het ontwaken van de jongsten . Alle gelegenheden zijn goed om je kleintje te plezieren !

Creatieve box, escape game of educatief : bied een gepersonaliseerde box aan ! 

Een cadeautje doen is goed. Het aanbieden van een gepersonaliseerd geschenk, zorgvuldig geselecteerd op basis van de smaak van de ontvanger, is beter. Heb je besloten om je kleine protegé een maandelijkse box voor kinderen aan te bieden? Het enige wat je hoeft te doen is DE mooie doos te vinden die zijn kleine hartje zeker zal laten kloppen.

Allereerst, weet dat er een ruime keuze is aan dozen voor kinderen. Maandelijkse box voor meisjes, box voor jongens, box voor 0-3 jaar of speciale tienerbox, er is voor elk wat wils.

Als het om content gaat, is alles mogelijk. Is je kind een creatief kind dat graag bouwt, maakt en uitvindt? Bied hem een doos aan met als thema creatieve hobby's en knutselen! Hij is nieuwsgierig en houdt van reizen? Kies voor een escape game box of detective onderzoeken !

Passen deze voorstellen niet bij de persoonlijkheid van je Spring in't veld ? Hier zijn enkele andere ideeën voor ongewone thema's: magie, educatief speelgoed, boeken, Montessori-spellen, schoonheidsproducten voor jonge , gastronomie , enz. Vind het kerstcadeau of verjaardagscadeau dat perfect aansluit bij de wereld van uw kind !

Wat zijn de beste ideeën voor geschenkverpakkingen voor kinderen ?

Op zoek naar een origineel cadeau-idee voor je mosterd ? Kinderboxen zijn in opkomst ! Als u niet weet naar welke abonnementsbox u moet verwijzen, is hier de selectie van De Spring in't veld :

-  De "magische" dozen ;

De vakjes "Survey Resolution " en "Escape Game" ;

-  Creatieve kits ;

dozen voor baby's en moeders ;

" literatuur" dozen (strips en manga's, tijdschriften, enz.) ;

-  De boxen " Speelgoedverhuur " ;

"kleding" -dozen voor kinderen ;

-  De "gastronomische" boxen ;

De "Nature" kits ;

De "beauty, cosmetica en lifestyle" box voor jonge meisjes.

Maak je kind blij, en bestel nu een mooie originele en gepersonaliseerde doos, om elke maand te ontvangen!

Ben je op zoek naar een uniek cadeau, in staat om je mosterd na verloop van tijd te wekken en af te leiden? Voor de feestdagen of om zijn verjaardag te vieren, kies voor een leuke geschenkdoos voor kinderen!