Familie uitjes
Gezinsleven

Pretpark : een onvergetelijke familievakantie

gabriel-valdez-PaFEcOj8Kqo-unsplash

Kinderen begeleiden naar school, maaltijden bereiden, administratieve taken beheren, schoolweken rijmen vaak met mentale belasting. Wat dacht je van decomprimeren en jezelf een moment van ontsnapping geven met je familie? Organiseer tijdens de schoolvakanties of voor een weekend een onvergetelijk uitje in een pretpark! Ontdek het advies en de selectie van Spring in't veld !

Bezoek een pretpark : een kans om het hele gezin te plezieren

Vermakelijk en speels, pretparken zijn het genot van peuters en volwassenen. Ze bieden een geweldige kans om plezier te hebben, stress te verlichten en spanning en adrenaline te vullen. Welk kind droomt er niet van om een dag door te brengen in Disneyland Parijs of Parc Asterix ?

Maar mosterd is niet de enige die zijn verhaal vindt. Voor hun lieve ouders hebben deze recreatieruimtes ook voordelen. Ze stellen je in staat om de lucht te veranderen, een welkome verandering van omgeving te ervaren en een beetje magie in het dagelijkse leven van het gezin te laten glijden .

Achtbanen, glijbanen, achtbanen , fantastische sets en shows , of waterattracties, er is voor ieder wat wils . Het hele gezin kan sensaties, plezier en buiten vullen , terwijl ze hun medeplichtigheid en cohesie versterken .

Plant u een vakantie in een andere regio? Aarzel niet om een beetje onderzoek te doen naar de pretparken in de buurt van uw drop-off punt! Organiseer een vrolijke stop en verras je peuters

Technologie, wetenschap of thrill rides : een ongelooflijke diversiteit aan pretparken

Sommige activiteiten en uitstapjes worden door ouders georganiseerd met als enig doel hun kinderen te behagen. Maar pretparken bieden nog veel meer voordelen. Tegenwoordig is er een veelheid van hen, elk met zijn eigen specifieke kenmerken en activa. 

Wil je een onvergetelijke lach beleven met je familie, terwijl je nieuwe en opwindende kennis assimileert ? Laat u verleiden door de informatieve themaparken! Van Terra Botanica tot Vulcania, via Futuroscope of Puy du Fou, je hebt de keuze.

Natuurlijk is er niets dat je ervan weerhoudt om te kiezen voor een lichter themapark. Misschien ben je meer van sprookjesachtige sferen , attracties en activiteiten met als thema je favoriete fictieve personages? In dit geval zal een park als Walt Disney World, Europa-Park, The Little Prince Park of The Magic Kingdom de slag slaan.

Tot slot, weet dat waterparken zoals Splash Park Lacanau de wind in de zeilen hebben bij kleine en grote kinderen. Kies het juiste park en bezoek een plek die bij je past !

Wat zijn de beste pretparken in Frankrijk en België ?

Het is beslist : je volgende familieavontuur vindt plaats in een pretpark . Maar hoe kies je het juiste adres ? Spring in't veld heeft een selectie van de beste pretparken om met uw gezin te bezoeken !

In Frankrijk zijn de grote lievelingen :

Disneyland Parijs (Marne-la-Vallée);

Puy du Fou (Vendée);

Parc Asterix (Parijs);

Futuroscope (Poitiers);

Vulcania (Puy-de-Dôme);

Océanopolis (Brest).

In België kunt u rekenen op de charme van de volgende parken :

• Walibi België (Waver);

Aqualibi (Waver);

Plopsaland de Panne (La Panne);

Bellewaerde (Ypre);

Bobbejaanland (Herentals);

Mini-Europa (Brussel).

Tot slot mogen we het beroemde Europa-Park niet vergeten, gelegen in de Duitse stad Rust, op een paar kilometer van Straatsburg. Om andere goede uitjesadressen te vinden , vertrouw op de Le Petit Moutard zoekfunctie !

Speels en exotisch, pretparken zijn het genot van jong en oud. Ze verwelkomen jaarlijks miljoenen bezoekers. Van het themapark tot het leuke waterpark, tot de traditionele reuzen van de attractie, geniet.