Feest

Oudejaarsavond: 4 leuke activiteiten om uw kinderen bezig te houden

sincerely-media-lQ3go6MNPzo-unsplash

Weer een jaar voorbij en een nieuw jaar begint! Bent u van plan om oudejaarsavond met uw kinderen door te brengen? Bent u op zoek naar ideeën om ze te laten wachten tot het beroemde aftellen? Hier zijn 4 leuke activiteiten om uw kinderen bezig te houden op oudejaarsavond!

 

Het installeren van leuke placemats

Symbolisch en feestelijk, oudejaarsavond is een mooie gelegenheid om het jaar in stijl af te sluiten, omringd door geliefden. Maar als je kinderen hebt, is het niet altijd gemakkelijk om van deze speciale avond te genieten. Bubbelig en vol energie, hebben ze meestal moeite om op één plaats te blijven en kunnen ze zich snel vervelen.

Om ze bezig te houden, is het het beste om vooruit te plannen en leuke activiteiten voor hen voor te bereiden. Wilt u uw kinderen zo lang mogelijk aan tafel houden? Zorg voor leuke placemats! Ze houden uw kinderen bezig tussen de gangen door en zorgen voor een leuke avond.

Van verbind de stippen, tot inkleuren, tot minigames, er is van alles mogelijk! Tip: vergeet de potloden, stiften en andere benodigdheden niet!

 

Organiseer een oudejaarsavond schattenjacht

Er gaat niets boven een goede ouderwetse schattenjacht om kinderen bezig te houden. Ongeacht de leeftijd van uw kinderen, ze zullen zeker genieten van deze must-do activiteit. Voordat de avond begint, begin met het verstoppen van een waardige schat.

Zorg er dan voor dat je originele aanwijzingen bedenkt die je door het huis verspreidt. Om het komende nieuwe jaar te vieren, moet u uw ludieke evenement rond het thema van oudejaarsavond organiseren.

Heb je geen inspiratie meer? Hier zijn wat ideeën voor elementen om in uw schattenjacht op te nemen

Je kunt een klok maken, cotillions, sterren, een kalender, ballonnen, Champomy bekers, een kerstman of feestelijke hoeden. Als je je verbeelding en creativiteit gebruikt, moet je mensen gelukkig maken!

 

Het Post-it spel spelen

Bent u op zoek naar ideeën voor leuke activiteiten om tijdens de avond te organiseren? Laat je kinderen wachten tot middernacht door raadspelletjes te plannen. Een klassiek en tijdloos spel, het Post-it moet hen aanspreken.

De regels zijn eenvoudig: elk kind schrijft een woord op een Post-it en plakt het op het voorhoofd van zijn buurman. Dan stellen de kinderen elkaar om beurten gesloten vragen om hun mysterieuze woord te raden.

Om overlopen te voorkomen, kun je ze een zandloper geven. Met dit kleine magische instrument kunt u voor elk kind een vragenuurtje vaststellen. En vooral: Post-it briefjes en potloden inslaan!

 

Een fotomarathon plannen

Een van de leukste creatieve ideeën is het plannen van een foto-uitdaging, die geweldig is om plezier te hebben en tegelijkertijd prachtige herinneringen te maken. Het is geweldig voor tieners en kleuters en kan individueel of in teamverband worden georganiseerd.

Voordat het feest begint, zorg ervoor dat je wegwerp camera's koopt. U kunt ook telefoons of digitale camera's lenen van uw volwassen gasten. Neem ook de tijd om een lijst te maken van dingen die je wilt fotograferen.

Oma nippend aan haar glas champagne, een paars voorwerp, een dier of zelfs een gast met een feesthoed, het is aan jou om originele en ongewone ideeën te vinden! Uw kleintjes hebben niet alleen plezier en helpen elkaar, maar ontdekken misschien ook dat ze kunstenaars zijn. Laten we gaan voor een gekke foto marathon!

 

 

31 december is het perfecte moment om het jaar in stijl af te sluiten en unieke momenten te delen met uw dierbaren. Maar u moet nog ideeën zien te vinden voor creatieve en leuke activiteiten om uw kinderen op oudejaarsavond bezig te houden!