Feest

Opening van het secretariaat van de Kerstman : naar uw brieven !

lettre père noel

Het vakantieseizoen nadert en de voorbereidingen voor Kerstmis zijn in volle gang. Voor onze mosterd, moeilijk te wachten tot oudejaarsavond ... Wat dacht je ervan om je jonge kinderen te helpen dit wachten te beheren door middel van kleine creatieve workshops? Sinds half november ontvangen de Kerstman en zijn vrolijke elfenteam kostbare brieven . Het secretariaat van de kerstman is open !

Schrijven aan de Kerstman : Wat te doen voor ?

Maak een sneeuwpop, bezoek een kerstmarkt, versier je boom... Sommige tradities zijn onvermijdelijk! Er is er nog een die al 60 jaar meegaat... Elk jaar sturen duizenden kinderen prachtige brieven naar het beroemde Santa Claus Village.

Ze hebben de mogelijkheid om hun cadeaulijst te maken en te communiceren met de bebaarde oude man die ze zo waarderen. Schrijven aan de kleine kerstman betekent ook het vullen van magie, het ontketenen van je verbeelding en terugkijken op het afgelopen jaar . Ten slotte is het een oefening in schrijven, het opbouwen van iemands denken en creativiteit.

Voor ouders is deze leuke workshop een uitkomst. Hiermee kunt u wachten met de mosterd tot 25 december en toegang krijgen tot de beroemde kerstlijst. Maar bovenal: het is tijd om een groot moment van medeplichtigheid en magie te beleven.

Naar welk adres moet ik mijn brief naar de Kerstman sturen ?

Voor miljoenen kinderen over de hele wereld blijft het verhaal van de Kerstman een mysterie dat moet worden opgelost. Er is één vraag die hen bijzonder intrigeert: wat is het adres van de Kerstman? Logica: hem een mooie brief schrijven is goed, maar weten waar je hem naartoe moet sturen is beter.

Goed nieuws: het secretariaat van de kerstman is een ultratoegankelijke service, ook voor nieuwsgierigen. Om hun brieven hun bestemming te laten bereiken, schrijft u gewoon "Santa Claus" op de envelop..

Wil je poëzie en ontsnapping ? U kunt deze adressen ook invoeren :

• De heer . Kerstman, kleine Kerstman, Kerstman , Kleine Kerstman ;

• workshop op 25 december, avenue des Nuages, avenue des Rennes, rue du Ciel Etoilé;

• Noordpool , Lapland, Noordpool, Santa Claus'House, Far North, Santa Claus ' Country .

Als u zich in het buitenland bevindt , stuurt u de kostbare post liever naar het volgende adres : Sinterklaas , 33 500 Libourne, FRANKRIJK. 

Tot slot, om een reactie van het kerstdorp te ontvangen , je het postadres van je kind op de achterkant van de envelop.

Santa's Secretariat : een gratis dienst

Kerstmis is een symbool van vrijgevigheid en vriendelijkheid. De geest van het vakantieseizoen is van niemand en is voor iedereen. Als deze periode de neiging heeft om zijn oorspronkelijke magie te verliezen , staat het secretariaat van de kerstman open voor mogelijk mensen.

Deze gratis service wordt aangeboden door La Poste. Om uw post te verzenden, geen stempel nodig! De vriendelijke kerstman, mevrouw Claus en hun hele groep elfen zullen blij zijn om de wensen van uw kind in te willigen. Eén voorwaarde: stuur je mail voor de deadline van 21 december !

Beleefdheid, creativiteit : hoe de Kerstman in het hart aan te raken ?

Om er zeker van te zijn dat hij zijn favoriete speelgoed aan de voet van de boom ontdekt, wil je kind een brief sturen naar de kerstman? Herinner hem allereerst aan een gouden regel: de koning van eerste kerstdag reageert alleen op wijze, beleefde en vriendelijke kinderen.

Met "dikke zoenen", "ik kus je", "hallo" en "Vrolijk Kerstfeest" is er geen reden om de beroemde brief onbeantwoord te laten. Maar naast deze formaliteiten heeft uw kind de mogelijkheid om zijn persoonlijkheid te laten gelden en zijn creatieve potentieel te benutten. Als hij wil, kan hij kleuren, tekeningen maken of stickers plakken . .

Voor je kind is schrijven naar het secretariaat van de kerstman een geweldige manier om te dromen en zichzelf uit te drukken . Het is ook een manier om te wachten tot D-Day en te genieten van de magie van deze betoverende tijd van het jaar.