Halloween kostuum : wat zijn de trends ?

Feest
Gepubliceerd op 26/10/2022 door Assiétou

Snoep inslaan, het huis versieren, een aantal enge films selecteren, het is de hoogste tijd om je voor te bereiden op 31 oktober. Maar voordat je de buurt bang maakt, blijft het belangrijkste om te doen: kies een angstaanjagend origineel kostuum. Spring in't veld vertrouwt u de nieuwste trends in Halloween kostuums voor kinderen toe!

Superheldenkostuum : tijdloos en onmisbaar

Zeker, mosterds houden van Kerstmis, Vastenavond en Pasen. Maar er is één tijd van het jaar waar ze net zo naar uitkijken: de angstaanjagende nacht van Halloween! Wat hun leeftijd ook is, dit is een kans voor hen om hun beste kostuums tevoorschijn te halen en zich te verkleden...

Elk jaar veranderen halloween kostuumtrends. Maar sommige kostuumideeën blijven tijdloze klassiekers, zoals het beroemde arsenaal aan superhelden.

Wil je kind voor Halloween een cape en masker dragen ter ere van zijn favoriete personage ? Harley Quinn, Wonder Woman, Catwoman of Batman, hij heeft keuze te over. Moedig hem aan en vergeet make-up of pruik niet !

The Scary Dinosaur Kostuum : Jurassic Park Way

Voor meisjes of jongens behoren dinosauruskostuums tot de belangrijkste trends van het jaar. Origineel en schattig monsterlijk, het is ideaal om zijn buren bang te maken. Zo vermomd, zal uw kind in staat zijn om zijn zoektocht naar traktaties met trots te beginnen.

Om het in de stemming te brengen, aarzel dan niet om enkele speciale Jurassic-tijdperkfilms te bekijken. Als hij een fan is van mythische wezens, kan je mosterd ook kiezen voor een weerwolf - of Frankenstein-kostuum..

Weinig budget, en zin in gezelligheid? In plaats van een kant-en-klaar Halloween-kostuum te kopen, voel je vrij om een zelfgemaakt kostuum te maken met het hele gezin !

Heks, vampier, zombie : verkleed als een kwaadaardig monster

Wie Halloweenfeest zegt, zegt wezens die de slechtste horrorfilms waardig zijn. Zoals elk jaar blijven sommige kostuums up-to-date, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Op 31 oktober zullen we zeker vervelende heksen op hun bezems zien, bloeddorstige vampiers en vreselijke ondoden..

Wil je mosterd wedden op deze grote klassiekers? Het is perfect, zolang je maar de puntjes op de i zet . Een paar spatten bloed, essentiële accessoires ( vampiertanden , kwade toverstaf, enz.), Afstotelijke maskers , wees creatief !

Dankzij je make-up kit kun je ook spinnenwebben, ziekmakende wratten, schedels en littekens tekenen. Bah!

De grote schurken van Disney-films : het ultra trendy kostuum

In de Halloween kostuumafdeling, geen manier om de grote mode van het jaar te missen ... Om Halloween te vieren , kunnen kinderen rekenen op de duistere personages van het Disney-universum .

Van Cruella d'Enfer, tot de heks Maleficent uit Doornroosje , via Jafar, terreur en wreedheid wachten op je ! Dit is een kans om de cinematografische kennis van uw buurt te testen .

Wil je een leuke en onvergetelijke Halloween avond beleven ? Kies bijpassende kostuums uit dezelfde Disney-film als een gezin !

Het kostuum van zeemeermin of prinses : voor jonge poëtica

Je kind is geen grote fan van gore en horror? Hij verkiest glitter en glamour boven horror ? Laat maar ! Geen verplichting om jezelf te vermommen als een verachtelijk wezen...

Feeën, zeemeerminnen en prinsessen zullen altijd een plaats hebben in de harten van onze kinderen, zelfs op Halloweenavond. Van Sneeuwwitje tot Jasmijn tot Frozen, Disney-personages inspireren peuters.

Maar je kunt je mosterd ook richten op grappige kostuums. Als hij wil, kan hij zich verkleden als piraat, Roodkapje of een grappig dier ..

Om je voor te bereiden op 31 oktober zijn bepaalde stappen onvermijdelijk. Onder hen is de keuze voor een origineel Halloween-kostuum cruciaal. Minder geïnspireerde gezinnen kunnen altijd rekenen op de laatste trends !

Volg ons

Schrijf u in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws