Familie uitjes

De bioscoopreleases die je deze maand niet mag missen!

De bioscoopreleases die je deze maand niet mag missen!

Het is eindelijk juli en tijd om een gezinsuitstapje naar de bioscoop te plannen! Als je op zoek bent naar leuke films om samen met je kleintjes te bekijken, zoek dan niet verder. Deze maand zitten de bioscopen vol met nieuwe animatiefilms die jong en oud zullen boeien. 

Hier is een selectie van niet te missen films om je te helpen een onvergetelijk moment met je kind door te brengen.

Elemental

912252-elementaire-le-film-d-animation-disney-pixar-presente-en-avant-premiere-mondiale-a-cannes

Zin in een animatiefilm waarin de 5 elementen van het leven de hoofdrol spelen? Welkom in Element City! Maak kennis met Ember en Wade, die op het punt staan vrienden te worden terwijl ze dat eigenlijk niet zouden moeten zijn. 

Genre: Animatie, Avontuur
Leeftijd: 6+
Voor meer informatie: Ga hier !

Ruby Kieuwmans, Tiener met tentakels

rubygillman_teenagekraken_contest-1024x576

Heb je een film nodig die actie, avontuur en komedie combineert? Dan is dit de film voor jou! Ruby wil gewoon een normale tiener zijn, maar helaas ontdekt ze dat ze afstamt van Kraken-krijgkoninginnen. En dat de persoon tegen wie ze moet vechten natuurlijk niemand minder is dan het populairste meisje op school, die toevallig een zeemeermin is...

Genre: Animatie, avontuur, actie, komedie, familie
Leeftijd: 6+
Voor meer informatie: Ga hier !

Ladybug & Cat Noir : de Film 

chat-noir-et-ladybug-dans-miraculous-le-film

Jullie hebben er allemaal op gewacht - hij is er eindelijk! Miraculous op het grote scherm! Met de hulp van de zwarte kat moet Lieveheersbeestje het opnemen tegen de kwaadaardige Papillon en zijn handlangers die verderf zaaien.

Genre: Animatie, avontuur, actie 
Leeftijd: 6+

Voor meer informatie: Ga hier !

Deze maand is er iets voor het hele gezin! De vertoonde films bieden verhalen die je kleintjes zeker zullen boeien. Of je nu kiest voor een gevecht tussen een kraken en een zeemeermin, een reis door een wereld vol elementen of een duivels gevecht, deze films staan garant voor momenten van gedeelde vreugde met je kind. 

Boek je tickets en geniet van een onvergetelijke bioscoopervaring met je gezin!