Spring in 't Veld, de gids voor het gezin en voor kinderen in België

Word een musicalster op kamp met Ciemila

Gepubliceerd op 1/08/2017 Gepost door FB
ciemila

Ben je nog op zoek naar een origineel en creatief kamp tijdens de vakantie? En zijn jouw kids gek op zingen, dansen en acteren? Dan is een musical-kamp een goed idee!

Compagnie Mila organiseert in augustus spetterende musical-kampen in verschillende steden en voor kinderen van verschillende leeftijden. Spelenderwijs worden de kinderen ondergedompeld in de wondere wereld van de musical. Er wordt gezongen, gedanst en geacteerd dat het een lieve lust is. Zelfs alle drie tegelijkertijd! Tussendoor is er tijd voor gekke en rustige maar ook creatieve en sportieve spelletjes.

Het hoogtepunt van het kamp is hoe dan ook het toonmoment aan het einde van de week. Op vrijdag wordt het musical-kamp afgesloten met een spetterend optreden. Familie en vrienden kunnen dan komen genieten van wat de sterren-in-spe die week geleerd hebben. Wedden dat het een onvergetelijke ervaring wordt?

Praktisch

Er staan deze zomervakantie nog musical-kampen op het programma in Turnhout, Antwerpen, Gent, Dendermonde, Mechelen, Waregem, Roeselare. Er zijn vier verschillende leeftijdsgroepen: 4-5 jaar, 6-7 jaar, 8-10 jaar en 11-14 jaar.

Wil je liever focussen op muziek? Dat kan! Compagnie Mila organiseert ook Muziek-kampen in verschillende steden en voor verschillende leeftijden. Een overzicht van het aanbod vind je op de website.
 

Andere artikels In de rubriek Cursussen en workshops

speel-o-rama

Heerlijke vakantiedagen in Speel-O-Rama

Speel-O-Rama is een vaste waarde tijdens de vakanties in Antwerpen. Ook deze zomer kunnen kinderen vier weken lang terecht in het Zuiderpershuis.

Lees meer
kids dj

Music Maestro!

De coolste kids, die trekken deze zomer op DJ stage in Gent.

Lees meer
Lees ook