Onderwijs

Welke educatieve toepassingen voor onze kinderen?

quelles-applications-educatives-pour-nos-enfants-_28062021134434

Spring in't veld heeft ervoor gekozen de educatieve toepassingen op tablets en smartphones onder de aandacht te brengen. Een ideale selectie om te leren terwijl je plezier hebt en ook een matig gebruik van schermen respecteert.

Alvorens te beginnen, raadt Spring in't veld u ten zeerste aan om regels op te stellen. Er moet een tijdslimiet worden opgelegd. Verwijder toepassingen die de aandacht van uw kind kunnen afleiden: Netflix, Youtube, enz. Aarzel niet om een hulpmiddel voor ouderlijk toezicht voor Android of iOS te installeren om het gebruik van andere toepassingen te voorkomen. Vóór de leeftijd van 8 jaar raden wij u ook aan de tablet niet te gebruiken als excuus om als babysitter op te treden. U moet uw kind begeleiden in zijn leerproces, zelfs achter zijn tablet.

Fiete Boerderij

 

 

 

Ontdek de boerderij met Fiete van zonsopgang tot zonsondergang. Dit spel stelt voor om deel te nemen aan het leven van de boerderij. In 14 levels kan je jongen de dieren voeren, groenten en fruit oogsten, de varkens schoonmaken, de tractor besturen, de velden ploegen en eindigen met een geweldige tijd bij het kampvuur met Fiete, Hinnerk en Hein.

Beschikbaar op Apple mobiele telefoons en tablets
Tussen 2 en 5 jaar oud

Drakendoos Nummers

 

 

Hier is de perfecte app om met getallen te spelen op een makkelijke en leuke, maar vooral ongewone manier. Je kinderen zullen het geweldig vinden. De cijfers lijken niet op de cijfers die we kennen.

Beschikbaar op mobiele telefoons en tablets van Apple en Android
Tussen 4 en 8 jaar oud

AR Kinderruimte

Een echte favoriet. Deze applicatie laat je de ruimte en de geschiedenis van de verkenning ervan ontdekken op een innovatieve, leuke en meeslepende manier. Bij elke stap begeleidt Cosmo de robot-gids uw kind om de essentiële dingen uit te leggen en hem zin te geven om meer te leren.

Beschikbaar op deze site
Tussen 4 en 10 jaar oud

Het menselijk lichaam-Tinybop

 

 

Deze app verkent het hele menselijke lichaam. Elk lichaamsdeel is geanimeerd en interactief: zes interactieve en geanimeerde lagen van het menselijk lichaam laten uw kind kennismaken met de basisbeginselen van de menselijke anatomie via het skelet, de spieren, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, de ademhaling en de spijsvertering. Kinderen kunnen over biologie leren zonder het gevoel te hebben dat ze studeren!

Beschikbaar op mobiele telefoons en tablets van Apple en Android
Van 4 tot 12 jaar