Spring in 't Veld, de gids voor het gezin en voor kinderen in België

Drie om te doen - Weekend van 13/10

Gepubliceerd op 12/10/2017 Gepost door FB
herfstweekend

Het belooft heerlijk nazomerweer te worden dit weekend. Naar buiten en genieten maar!

1/ Jeneverfeesten in Hasselt

Hasselt is de hoofdstad van de smaak. De Jeneverfeesten zijn met stip één van de jaarlijkse hoogtepunten in de Limburgse hoofdstad. Dit weekend is het weer zover. Op zaterdag en zondag vinden verspreid over de Hasseltse binnenstad heel wat acitiviteiten plaats voor jong en oud. Centraal staat de trots van Hasselt: de jenever, een drankje met een boeiende geschiedenis.

Meer weten over wat er allemaal te beleven valt in Hasselt? Neem een kijkje op de http://www.jeneverfeesten.be/http://www.jeneverfeesten.be/

2/ Film Fest Gent

Gent is deze dagen in de ban van film met het jaarlijkse filmfestival Film Fest Gent. Ook voor jonge filmfans valt er wat te beleven. Zo kan je op zaterdagochtend naar "De Kleine Vampier" gaan kijken.

Zin om een filmpje mee te pikken en vervolgens de stad in te trekken om te genieten van het mooie weer? Neem alvast een kijkje op de website en reserveer je plekje in de bioscoopzaal!

3/ Wandelen op de Dag van de Trage Wegen

In de herfst is de natuur op haar mooist. Daarom vindt aan de start van dit kleurrijke seizoen elk jaar de Dag van de Trage Weg plaats. Duizenden wandelaars, fietsers, ruiters, kinderen en buitenmensen trekken de wegjes en paadjes op. Van de Westhoek tot het Maasland, in het groen en in de stad, langs authentieke landwegen en nieuwe tracés. 

Dit weekend is het weer zover! Met maar liefst 208 heerlijke buiten-activiteiten belooft het opnieuw een topeditie te worden. Een overzicht van alle activiteiten op zaterdag en zondag vind je op de website. Er is vast een prachtige route bij jou in de buurt die op jou wacht om ontdekt te worden! 

Wij wensen jullie alvast een heerlijk zonnig weekend toe! 

Andere artikels In de rubriek Drie om te doen

posada

Drie om te doen - Weekend van 15/12

Kerst komt dichterbij. Deze drie leuke activiteiten dompelen je alvast origineel onder in de kerstsfeer.

Lees meer
Gentse Winterfeesten

Drie om te doen - Weekend van 8/12

Het wordt een ijskoud weekend. Gelukkig hebben wij drie hartverwarmende tips voor jou bij elkaar gesprokkeld!

Lees meer
Lees ook
Drie om te doen van deze maand
Archieven

Maanden

Jaren