Legends: Een betoverende wandelvoorstelling vol ontmoetingen met legendes uit onze regio en daarbuiten!

Legends: Een betoverende wandelvoorstelling vol ontmoetingen met legendes uit onze regio en daarbuiten!
27/10
> 28/10

Legends: Een betoverende wandelvoorstelling vol ontmoetingen met legendes uit onze regio en daarbuiten!

Kom en ontdek een betoverende wandelvoorstelling die je meeneemt naar de kern van de legendes uit onze regio en andere mysterieuze oorden. Het Domaine de Val Duchesse, een schat van 27 hectare met eeuwenoude bomen, een majestueus kasteel, een rustgevende vijver, een historische kapel en een prachtige oranjerie, zal sprankelen met duizenden lichtjes om je te verwelkomen tijdens twee onvergetelijke avonden, op 27 en 28 oktober 2023.

Onder de fonkelende sterren, duik in de betovering en laat je meeslepen in een magische wereld waar legendes tot leven komen voor je ogen, dankzij betoverende voorstellingen, adembenemende video-mappings en boeiende special effects. Van het bekende sprookje van Puss in Boots tot de mysterieuze Legende van Auderghem, van het ontroerende Beauty and the Beast tot het duistere Witches' Ball, zullen al deze betoverende fabels je wandeling begeleiden doorheen dit majestueuze park, dat voor de gelegenheid is omgetoverd tot een betoverende wereld.

De ervaring van Legends is uniek in zijn soort, waarbij de kunst van het levende theater, originele licht- en geluidseffecten en adembenemende video-mappings samenkomen. Elke legende wordt gepassioneerd verteld en opgevoerd om de toeschouwers onder te dompelen in een betoverende en mystieke wereld.

Tijdens deze wandelvoorstelling zullen de toeschouwers vrij rondwandelen langs de iconische plekken van Domaine de Val Duchesse, zoals de voet van het kasteel, de serene vijver, de charmante kapel en de elegante oranjerie. Iedereen kan zijn eigen route bepalen en een persoonlijke en magische ervaring beleven, terwijl de legendarische verhalen zich ontvouwen in pittoreske en betoverende decors.

Mis deze unieke kans niet om je onder te dompelen in de betoverende wereld van Legends, een ongeëvenaarde wandelvoorstelling waarin legendes uit het verleden en daarbuiten samenkomen in een majestueuze setting. Kom op 27 en 28 oktober 2023 naar het Domaine de Val Duchesse voor twee onvergetelijke avonden met je familie, vrienden of alleen. Laat je meeslepen in een wereld van dromen en emoties, waar de magie van het theater en de schoonheid van het park samenkomen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Reserveer nu je plaatsen en duik in de betovering van Legends!

INFOS:

Datum: 27 & 28 oktober 2023 (2 avonden)
Tijdstip:
- Opening van de poorten: 18.30 uur
- Sessie 1: 19.00 uur
- Sessie 2: 20.30 uur

Plaats: Domein Hertoginnedal

Duur van de spektakelwandeling: 1h15

Talen: FR – NL

Prijzen: Van 12€ tot 19€
 

Leeftijden

  • Mini (3 > 5 jaar)
  • Junior (6 > 8 jaar)
  • Kid (9 > 12 jaar)

Diensten

  • Restaurant
  • Nee

Weer

  • Het is mooi weer (buiten)

Rue du Moulin à Papier 55 , 1160 Auderghem

 

Zondag Gesloten  
  Maandag Gesloten  
  Dinsdag Gesloten  
  Woensdag Gesloten  
  Donderdag Gesloten  
  Vrijdag Gesloten  
  Zaterdag 19:00:00 20:30:00