Publiciteit en voorstelling


Spring In 't Veld, geschepen in 2007, telt vandaag al bijna 20.000 leden en een wordt steeds meer bezocht.
Met bijna 400.0000 bezoekers en 1.320.000 bekeken pagina's per maand in België en Frankrijk (source Google Analytics). Om meer precies te zijn, 280.000 VU bezoekers voor België alleen (Google Analytics - juli 2013) ; maaken onze website de ideaal om door ouders van kinderen tussen 0 en 12 bekeken te worden. In België is het de nr°1 op het segment "kinderen".

U bent een activiteit dat op onze site is voorgesteld (of u zou het graag willen zijn)?

Basisinformatie online zetten is gratis. Het is echter ook mogelijk om uw zichtbaarheid op onze site te verbeteren volgens 3 gemakkelijke en doeltreffende formules: basis, standaard en premium.
Het is ook mogelijk om communicaties aan de ouders te brengen met hulp van de newsletter en andere vernieuwende formules.
Onze site lijst de plaatsen gratis, maar niet de events. Het is toch mogelijk om ze zichtbaar te maken met betalende formules.

Geïnteresseerd? Contacteer ons om er meer over te leren: info@springintveld.beU bent een adverteerder op zoek naar een doeltreffend en gericht media?


In België, zijn de door de CPM of CPC genoemde "klassieke" publicitaire ruimtes betalend Door Hi-Media België.
Als u op onze site wilt aankondigen, contacteer dan Hi-Media (http://www.hi-media.be/contact.html).
Het is ook mogelijk om van andere producten te profiteren(newletter, publi-redactionneel, wedstrijden, …). Contacteer ons daarvoor : info@springintveld.be

In Frankrijk, worden de klassieke publicitaire ruimtes, de voorstellingen of het verspreiden van publiciteit in onze newsletter live gedaan.
Contacteer ons
info@springintveld.be

Overal in Europa, is het Google Adwords op het geheel van onze pagina's beschikbaar.
Gelieve u in dit geval naar de documentatie van Googe Adwords te verwijzen.

 

U zou graag een partnerschap met onze maatschappij ontwikkelen?

Onze politiek is simpel: wij wisselen geen URL-links uit, maar wel win-win synergies. Als u ons een partnerschap wilt voorstellen, gelieve de verantwoordelijke voor partnerschap te contacteren - info@springintveld.be